Complete audio producties
De kracht van Strictly Music is eigenlijk simpel: Een one-stop-shop voor muziekproducties. Strictly Music maakt voor scherpe tarieven top kwaliteit producties. Geen nonsense, geen grote verhalen. Gewoon zoals het is. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala van muzieksoorten. Van Hardstyle tot volks repetoire en alles wat daartussen zit. Of u nu ervaren artiest bent, of beginnend: Wij maken met uiterste zorg de beste producties.

Geen "producties-in-een-dag". Geen "snel even inzingen". Geen "Wij vinden het wel goed zo". Geen "de productie is klaar, wijzigingen kosten geld". Wij maken samen met u een productie. U mag daar gewoon bij komen zitten. Live instrumenten in uw productie? Geen probleem. Wij werken met de beste muzikanten in de business. Niet voor niets spelen onze muzikanten bij alle grote bekende artiesten ook al het studio werk in. Echte kwaliteit dus, voor een scherpe prijs!

Daarnaast hanteren wij niet het principe van: aanpakken en maken. Wij luisteren uitvoerig naar de wensen van de klant. En op basis van de wensen van de klant bepalen we hoe de productie eruit moet gaan zien. Wij maken dus geen 100 tal producties per jaar. Maar WAT we maken, maken we goed. Kwaliteit voorop. Dat verkoopt!
Bovendien heeft Strictly Music een eigen solide platenlabel: A Team Records. Met dit service label bieden wij de klanten van Strictly Music een transparante service. Goed gepland, en zorgvuldig begeleid. Want zeg nou eerlijk: wie heeft er nu meer baad bij een succesvolle release dan de studio , en de klant zelf?

Audio opnamen
Sinds januari 2015 biedt Strictly Music ook de mogelijkheid losse opnamen te verzorgen. Tegen een scherp uurtarief kunnen wij bijvoorbeeld de vocal opnamen van een track verzorgen. Of de opnamen van uw instrumenten. In elke gewenste audio kwaliteit kunnen wij uw opnamen verzorgen.
Ben je op zoek naar een partij om goede demo's in te zingen? Zoek niet verder. Strictly Music is DE partner om dit bij te gaan doen. Met onze jarenlange ervaring, en goede coaching weten wij het maximale uit vrijwel alle opnamen te halen.

Video bewerking

Sinds april 2015 biedt Strictly Music ook de mogelijkheid om video te bewerken voor klanten. Daarnaast kunnen wij alle voice over opnamen, of na syncronisatie voor u verzorgen. Zoekt u een goede stem om uw voice overs in te spreken? Ook geen probleem. Wij beschikken over een uitgebreide stemmenbank.

 


/